pátek 10. března 2023

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

 

Krásný pátek! Doufám, že se v novém roce máte dobře a vaše předsevzetí a plány vám zatím vychází tak, jak jste si představovali a plánovali. Já na tento rok moc předsevzetí nemám, protože, ruku na srdce, je nikdy nedodržím. Každopádně letos jsem si sama pro sebe dala takovou menší výzvu na instagramu.

Pod označením #fotkakazdyden a #xof365 (x určuje den v roce) přidávám do feedu denně minimálně jednu fotku. Přemýšlela jsem nad tím tak, že během dne se mi v telefonu nashromáždí spousta různých fotek. A tak na konci dne minimálně jednu fotku vyberu a dám si ji jako vzpomínku do feedu. Chci tak ukázat, že na každém dni, i když ne každý den je zalitý sluncem, se dá najít něco hezkého, zajímavého, inspirativního, ale třeba i jen úplně normálního, co bych si chtěla ten den pamatovat a sdílet i s ostatními. Co mě na tom baví asi nejvíc je ta přirozenost, že fotky/videa vznikají náhodně během dne a nejsou nijak ,,nastajlované". Musím se přiznat, že už se mi párkrát stalo, že jsem za den neměla v telefonu ani jednu fotku, takže jsem to potom doháněla večer. Nicméně i tak mě to moc baví a je to prostě výzva! :)

Takže jsem vám chtěla jen říct, že tady teď asi moc aktivní nebudu. Pokud ale chcete, sledujte mě na mém instagramu, kde jsem teď aktivní opravdu každý den. ♥

xo M.

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template Created by pipdig