sobota 19. listopadu 2022

RANDOM

Po pár týdnech tady mám zase pár fotek, které se mi nashromáždily v telefonu.

Začnu jídlem. Teďka mám období, kdy mě moc baví vařit a péct. Myslím, že hlavně moji kluci si to moc užívají. 😁 Matyášek miluje polévky, takže jsem se naučila k hlavnímu jídlu vařit každý den i polévku. Minulý týden jsem zkoušela dělat domácí pizzu a byla tak dobrá, že jsem ji tento týden dělala na večeři znovu. No a taky jsem vám chtěla dát tip na výborné cuketové rizoto. Recept TADY.


Nevím, jestli jsem se zmiňovala tady na blogu, ale od září jsem zase studentka. Chci si zkusit dodělat titul, dokud jsem na mateřské. Asi před třemi lety jsem zkoušela studovat při práci, ale to mi nedělalo psychicky vůbec dobře. Takže to zkouším znovu a zatím mi to přijde o něco lepší. No a co na tomhle ročním období fakt nesnáším, je neustálá rýma.


Mám tu i update z naší stavby. Posledně jsem tu psala o podlahovém topení. To už je zalité v anhydritu a protože jsme nějakou dobu museli čekat, než podlaha vyschne, pustili jsme se do zateplení domečku. Momentálně už je dům i v lepidle! Před zimou jsme ještě stihli udělat pořádek na zahradě a teď už se zase schováme dovnitř. V týdnu jsme tady měli pány co nám zapojili krb, a tak jsme už včera poprvé topili. 🔥♥ No a teď už se chystáme na stropy!


Na lovu dlažby a obkladů do koupelny. Říkám vám, tohle bude ještě těžký! Mysleli jsme si, že chceme matné obklady, ale po návštěvě studia si nejsme vůbec jistí. Jsem zvědavá, jaké nakonec vybereme.


Nebojte, na sladké jídlo jsem nezapomněla. TADY je odkaz na totálně skvělej borůvkovej koláč. Za poslední dva týdny jsem ho pekla už 3x a určitě se na něj zase brzy vrhnu. Milujeme ho všichni! Určitě vyzkoušejte. 😊 No a TADY je recept na můj oblíbený banánový chlebíček. Já ho teď akorát pekla v jiné formě.


Ještě mini beauty okénko. Holky, taky se vám vždy udělá pupínek v ten nejvíc ,,vhodnej" čas? Zítra jdeme na vánoční focení, no a mě se v týdnu na obličeji udělalo tohle. Naštěstí mě zachránilo moje oblíbené sérum s niacinamidem. Pupínek není pryč úplně, ale krásně se ztrácí. Jestli vás trápí akné, určitě tohle sérum vyzkoušejte. No a na závěr nová mani, a nejlepší barva na vlasy. xo M.

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template Created by pipdig